...

Yritysesittely

Historia

Olemme hirsitalo- ja puurakentamisen ammattilaisia usean sukupolven ketjussa              

  1. sukupolvi. Joonas Luoma oli puuseppä ja hirsirakentaja 1800 -luvulla. Hänen käsialaansa oli mm. Alajärven kirkon lehterin puupaneloinnit ja koristeveistot. Hänet tunnettiin lisänimellä ”nikkari-Joonas”.
  2. sukupolvi. Joonaksen poika Vilho oli Joonaksen opissa ja rakensi elinkeinokseen hirsirakennuksia, kaukaisin rakennus sijaitsee Amerikan mantereella.
  3. sukupolvi. Vilhon poika Olavi työskenteli hirsiveistäjänä ja teki sauna- ja huvilarakennuksia erityisesti Turun saariston suunnalle.
  4. sukupolvi. Olavin poika Leo työskenteli Olavin oppipoikana ja jatkoi hirsiveistäjänä, talonrakentajana ja myös rakennuspiirtäjänä.
  5. sukupolvi. Leon poika Toni työskenteli Leon oppipoikana. Vuonna 2010 Toni ja Leon veljenpoika Taneli perustivat rakennusliikkeen, joka lähti erikoistumaan pohjalaistyylisten perinteisten hirsitalojen valmistamiseen.

Yritys

Rakennus Luoma Oy on vuonna 2010 perustettu rakennusliike, joka on erikoistunut perinteisin menetelmin veistettyjen hirsisten pohjalaistalojen valmistamiseen. Yrityksemme ydinarvoihin kuuluu tehdä terveitä ja kestäviä taloja, pitkällä aikavälillä parhaiksi todetuilla perinteisillä menetelmillä. 

Hirsitalojen valmistamisen lisäksi hallitsemme monipuolisesti kaikki talonrakennustyöt.  Kokonaisvaltaisen rakentamisosaamisemme ansiosta hirsitalotoimitukset voidaan aina tarjota asiakkaan toivomaan valmiusasteeseen asti. Hirsiveistotyöt tehdään tuotantotiloissamme Alajärvellä. Yrityksemme toimialueena on koko Suomi.

Muita yrityksemme tarjoamia palveluita:

  • Hirsirakennusten kengitykset, hirsikorjaukset
  • Talonrakennustyöt, osaurakasta aina avaimet käteen asti
  • Korjausrakentaminen, muuraustyöt, sisustustyöt
  • Seinäelementit; suur/avoelementit
  • VTT:n sertifioimat vedeneristystyöt, myös kosteusmittaukset 
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.